Tannlege Asker

Hos Tannlegeverket får du hjelp av våre erfarne spesialister og tannleger et lite kvarter unna Asker sentrum. Vi tilbyr behandlinger for akutt behov i tillegg til estetiske forbedringer.

Tannbehandling for alle - Tannlege Asker

Har du vondt i tennene, ønsker å gjøre de hvitere eller rett og slett bare trenger en årlig undersøkelse, er du velkommen til et av våre to moderne tannlegekontorer. Vi tilbyr de vanligste tannbehandlingene som for eksempel rotfylling, tanntrekking og krone, i tillegg til estetisk behandling som tannblekning og innsettelse av diamant.

Dersom du lider av tannlegeskrekk gjør våre tannleger og spesialister alt de kan for at du skal føle deg trygg. Er det så ille at du lider av odontofobi (angst for tannlegebesøk) legger vi til rette for at du får en smertefri opplevelse. 

Se alle våre behandlinger.

Tannlege sentralt på Fornebu - kort vei fra Asker

Det er enkelt og greit å komme seg til begge våre tannleger. Fornebuklinikken ligger kort vei i bil unna Asker Sentrum, og er lett tilgjengelig med kollektivtransport. Bor du i nærheten av Rykkinn finner du oss i Paal Bergs vei 22. 

Kontakt oss

Våre tannleger ønsker å høre fra deg. For kontorene våre på Rykkinn kan du ringe +47 67 13 29 92 eller sende en e-post til rykkinn@tannlegeverket.no. Ønsker du å komme å nå tannlegene på Fornebu er telefonnummeret +47 481 84 444, og e-posten fornebu@tannlegeverket.no.

Åpningstider

Mandag - Fredag 

08:00 - 16:00

Telefontid:

Mandag - Søndag 

08:00 - 18:00

Ofte stilte spørsmål

1. Hvor ofte bør man gå til tannlegen?

Ved siden av akutte smerter anbefaler de aller fleste tannleger å undersøke tennene minst én gang i året. Dersom du får mye tannstein anbefaler vi at du kommer inn for en rens oftere.

2. Hvor lenge iser det i tennene etter jeg har vært hos tannlegen?

Det er helt normalt å oppleve ising etter man har tatt en fylling eller satt inn en krone. Isingen går som regel raskt over, men kan også vare i noen uker. Et godt råd er å bruke tannkremer mot ising og skylle med fluor daglig.

3. Hva kan jeg gjøre med dårlig ånde?

Dårlig ånde stammer som regel fra munnhulen, men kan i noen få tilfeller være tegn på sykdom. Kosthold, røyking og tørrhet i munnen er eksempler på forhold som kan påvirke ånden din negativt.

Løsninger:

  • Det er viktig med god tannhygiene. Bruk tanntråd og rens tungen.

  • Tygg pastiller eller tyggegummi for å holde spyttproduksjonen i gang. 

  • Spis regelmessig – sult kan faktisk fremprovosere dårlig ånde.

  • Sunn mat og vann hjelper. Frukt og grønt, i tillegg til grovt brød stopper bakterieplakk fra å danne seg. Ved hyppig inntak av vann holder du munnen fuktig og skyller vekk gamle matrester.

4. Hvor lenge må jeg vente med å spise etter behandling?

Det kommer an på behandlingen som er foretatt. Dersom du har tatt bedøvelse er det viktig å være forsiktig, da det er fort gjort å bite seg i tunga eller kinnet. Har du fått en midlertidig fylling bør du vente en time med å spise.

5. Hva gjør jeg dersom jeg slår ut eller mister en tann?

Hvis du er såpass uheldig er det viktig at du oppsøker en tannklinikk raskt. Forsøk å få satt på plass tannen, men hvis det ikke går anbefaler vi å legge den under tungen på vei til tannlegen. Eventuelt kan tannen oppbevares i melk eller fysiologisk saltvann.

Er det snakk om en melketann trenger du ikke å sette den på plass igjen. Det kan være ødeleggende for den permanente tannen som kommer. Oppsøk allikevel tannlege for å se om alt er som det skal.